Fed personbil med firehjulstræk

SUV

Har du behov for masser af plads og ønsker du god komfort? Vil du have et stort udsyn og en bil der kan klare næste alt terræn? Så skal du vælge en SUV.

 

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle. Bilen er sporty, praktisk og har masser af kræfter. Bilen er en blanding af styrken fra en pick-up og de praktiske elementer fra en velkendt stationcar. En SUV er ofte bygget så den er længere, bredere og en del højere end en typisk stationcar. De fleste SUV’er har firehjulstræk – Dog ikke alle, og det afhænger af biltypen.

 

Hvad kan man bruge en SUV til?

Det er en perfekt bil til hverdagsbrug og er især populær blandt børnefamilier. Selvom bilen er større end normale personbiler er det ideel til små gøremål i hverdagen. Ud over hverdagsbrug er bilen perfekt til off road-kørsel og til at trække tunge ting. Så bilen er perfekt til den lille familie der ønsker en nem hverdag og som måske elsker at tage på ferie med campingvogn.

 

Stort udvalg af fede modeller

Der findes et hav af SUV-modeller på markedet og danskerne elsker dem. Her nævnes blot et udpluk af de mest populære:

 

  • Opel Mokka X: En fed bil med god komfort. Bilen er både lækker udvendig og indvendig. Og især de indvendige elementer gør, at bilen skiller sig ud fra konkurrenterne. Den gode højde i bilen giver et perfekt udsyn og alle vil føle sig godt placeret i bilen. Selvom en SUV er stor, så passer en Opel Mokka X godt til byen.

 

  • Kia Sportage: En bil med en revolutionerende kombination af komfort og høj køreglæde og en sportslig bil med stilfuldt interiør er ren luksus. Bilen har markante dynamiske linjer som passer til det sportslige look. Bilen fås i flere modeller så det er let at finde det stil der passer til ens personlighed.

 

  • Peugeot 3008 SUV: Den kendte Peugeot 3008 har fået en update med nyt smart design og ny motor. Bilen har et robust men elegant look og når man vælger en Peugeot 3008 SUV har man selv mulighed for at vælge lakfarver, fælge mm. Du kan designe bilen så den passer perfekt til dig. Kendt som årets bil i 2017

 

  • Renault Captur: En Renault SUV som ser vild ud. En Renault Captur er en crossover der især er populær fordi der ser super fed ud, men på samme tid er billig at køre rundt i. Bilen er elegant og fuld af små detaljer både indvendig og udvendig.

 

Derfor skal du vælge en SUV

Det interessante ved en SUV er, at den har mange muligheder. Den er praktisk og let at stige ind of ud af da den er højere end normalt personbiler. Det giver også en god tryg fornemmelse af man sidder højere oppe end i andre personbiler. Den store plads, komfort og trygge fornemmelse gør, at den passer rigtig godt til familier.